«Η συγκεκριμένη μέθοδος μας δίνει τη δυνατότητα μέσα από τα ομαδικά εργαστήρια να προβάλουμε προς τα έξω μέσω εκπροσώπων τις εσωτερικές μας εικόνες και πρότυπα, το ψυχικό ανεπίγνωστο υλικό μας, ώστε να μπορέσουμε να το αναγνωρίσουμε και να το θεραπεύσουμε. Είναι μία διαδικασία προσομοίωσης της ψυχικής μας ζωής τόσο της ατομικότητας μας όσο και των συστημάτων μας. Ο ενδιαφερόμενος, αφού εκφράσει το ζήτημα που τον απασχολεί, επιλέγει κάποιον συμμετέχοντα στην ομάδα ως εκπρόσωπο. Ο εκπρόσωπος, παρόλο που δεν γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες, γεγονότα, πρόσωπα, καταστάσεις στη ζωή του ενδιαφερομένου, συντονίζεται σχεδόν ακαριαία με το συναίσθημά του ή , καλύτερα, με αυτό που ο Hellinger ονομάζει Συστημική Ψυχή και αρχίζει να φέρεται και να δρα ακριβώς όπως εκείνος. Ο συντονιστής έχει καθοριστικό ρόλο στο να ‘κινήσει τα νήματα’ (να παρατηρεί διαρκώς, να πει τις κατάλληλες λέξεις- κλειδιά ακριβώς εκεί που χρειάζεται, και κυρίως να δώσει χώρο στη δική του ψυχή για όλα όσα συμβαίνουν, και για όσα έχουν συμβεί πέρα από κάθε κρίση) ώστε να αποκατασταθεί η Τάξη. Αυτό συμβαίνει αφού πρώτα αποκαλυφθούν βαθιά κρυμμένες δυναμικές στο παρόν σύστημα, ή, ακόμα και σε προγενέστερα συστήματα. Η διαδικασία πραγματοποιείται κατά βάση μέσα στη σιωπή. Μάλιστα όσο λιγότερο χρειαστεί να μιλήσει ο συντονιστής ή οι εκπρόσωποι τόσο πιο βαθιά (ουσιαστική-αποκαλυπτική) είναι η αναπαράσταση.
 
Η πρόθεση μας είναι να αποκατασταθεί η ψυχική μας ανησυχία, οι διαπροσωπικές μας σχέσεις, και η επαφή με τον υπερβατικό εαυτό μας.
Να φωτίσουμε τις σκιερές πλευρές μας και να επιτρέψουμε την αγάπη που ήδη είμαστε να ρέει ανεμπόδιστα. 
 
Η  συστημική αναπαράσταση είναι μία δημοφιλής, βαθιά ψυχοθεραπευτική ,ενεργειακή, αποκαλυπτική μέθοδος των κινήσεων της ψυχής.
 
Ερχόμαστε σε Επαφή με την υποσυνείδητη μας πραγματικότητα και τις δυναμικές της.
 
Σ’ αυτό το εργαστήρι θα εστιαστούμε στην
 σεξουαλική- δημιουργική ενέργεια,
και στόχος μας είναι να έρθουμε σε επαφή με αυτήν την αναβλύζουσα πηγή μέσα μας , να την ξεπαγώσουμε και να την ενεργοποιήσουμε. Θα ανακαλύψουμε τα εμπόδια και τις καθηλώσεις που δεν επιτρέπουν αυτή τη ζωτική ενέργεια να δονηθεί ως κύμα σε ολόκληρο την ύπαρξη μας.
 
Θα επιδιώξουμε να αξιοποιήσουμε αυτή την εκστατική ενέργεια ως προσάναμμα για την πνευματική μας σύνδεση
Θα επιδιώξουμε να αξιοποιήσουμε αυτή την εκστατική ενέργεια ως προσάναμμα για την πνευματική μας σύνδεση
, και ως ένα είδος συνειδητότητας που επι της ουσίας είναι πνευματική και ιερή, επειδή προέρχεται από το Όλον.
Μόνο όταν γνωρίσουμε το «συμπαντικό οργασμό» να ευθυγραμμίζεται με την δική μας ζωτική ενέργεια , μόνο τότε θα μπορέσουμε να βιώσουμε τα ύψη και τα πλάτη της σωματικότητας και της πνευματικότητας.
 
Θα χρειαστεί να με ενημερώσετε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας μία βδομάδα πριν την συστημική αναπαράσταση, ώστε να σας στείλω και το υλικό προετοιμασίας στο οποίο και θα εργαστείτε μόνοι σας μια ημέρα πριν την αναπαράσταση.
 
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Μαρούσι Αθηνών
 
Αυστηρά έως 12 άτομα
 
Τιμή συνεισφοράς 50€
 

Σας περιμένω μέσα στην «αγκαλιά»της δικής μας  αναπτυξιακής συστημικής οικογένειας, η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία και την επιτάχυνση επιλύσεων και ταχτοποιήσεων.

Συμμετοχή

Εάν ενδιαφέρεστε για συμμετοχή στην εκδήλωση πατήστε εδώ
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.