Πώς θα μπορέσεις να διαρρήξεις αυτήν την οικία πραγματικότητα της γης των αισθήσεων και των ψευδαισθήσεων;
Για να μπορέσεις να περάσεις στην άλλη πλευρά της όχθης, εκεί όπου επικρατεί η αλήθεια, η ειρήνη, η ομορφιά και η αυθεντικότητα, θα χρειαστούν δύο πράγματα:

Να είσαι και να έχεις επίγνωση της πρώτης σου ύλης, η οποία είναι φτιαγμένη από αλήθεια, ομορφιά και γαλήνη.
Να αναπτύξεις δεξιότητες της απέναντι όχθης, και μάλιστα να τις πειραματιστείς αρχικά εδώ σ’ αυτό το γήινο περιορισμένο πλαίσιο.
Το πέρασμα είναι κάθετο και ανυψωτικό, και συντελείται μέσα στη σιωπή. Επιπλέον, μαζί με την ανάβαση γίνεται ταυτόχρονα και η κάθαρση.

Τι χρειάζεσαι για τη δική σου ΑΛΗΘΙΝΗ πνευματική μετάβαση;

  • Εμπιστοσύνη
  • Ελαστικότητα σε όλα τα επίπεδα
  • Αφοβία
  • Ελαφρότητα
  • Προσαρμοστικότητα

Η μοναδική δράση που έχεις να κάνεις είναι μια πειθαρχία με ακλόνητη κατεύθυνση στην Α-ΛΗΘΕΙΑ, χωρίς να παρεκκλίνεις και να σπαταλάς την ενέργειά σου σε προσωρινές χαρές, στη new age αφύπνιση και σε απύθμενες πρακτικές ανακούφισης.

Δεν φτάνει να «έμαθες» τι είναι εκεί… πρέπει να αναζητήσεις πως θα το κάνεις με την δική σου μοναδική ύπαρξη. Ξεκινώντας με το να βάλεις την ψυχική σου θέληση να το περπατήσει και να το βιώσει «καίγοντας πίσω σου όλα τα καράβια».

Πρόκειται για μια μακρά και δύσκολη διαδικασία, αλλά είναι η μόνη που θα σε οδηγήσει στην πραγματική ευτυχία και ελευθερία.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.